петак, 16. новембар 2012.

Bet and Win

Pokušaću da malo asistiram čitaocima u borbi protiv udruženja Mozzart/BalkanBet. Ne morate da mi uplaćujete x dolara/evra za tipove, dovoljno će biti da pobedite, satisfakcija je potpuna. Fokusiraću se malo više na PL, ali biće tu ponešto i od ostalih


Arsenal - Totenhem         GG3+ (ako ste mudri - 2.05 u Milenijumu, ako ne 1.69 u Mocartu)


Londonski derbi je uvek voleo golove. Zadnjih 5 utakmica na oba stadiona su došle u gg3+ obliku. Na sve to, čini mi se da Arsenal ne može da odigra utakmicu bez dosta golova u zadnje vreme. Odbrana više nije toliko čvrsta a Totenhem je ekipa koja voli da napada. Bejl, Dempsi i Defo garantuju bar jedan gol u mreži Manonea dok od Arsenala očekujem domaćinske nalete i nekoliko golova. Na Emiratima je to neka vrsta standarda. Za mene lično fiks kola, a za neki širi tiket se može pokušati i sa GG2+ (samo u Mocartu - igra u kojoj se juri rezultat od 2:2 i naviše. Kvota je uvek oko 4-5)



Norič - Mančester j.        Gost daje 2 (Balkan bet 1.45)


Norič bi trebalo da bude lak plen za raspucani Junajted i razumem što će većina igrati dvojku. ALi ovakvi mečevi koji zvuče najlakše obično nose najviše opasnosti. Videli smo prošli vikend da i tužna Aston Vila nije toliko tužna i da može da postigne čak 2 gola protiv klimave odbrane Junajteda. Ono u šta sam siguran je da RVP/Čičarito/Velbek mogu da daju 2 gola jednoj od najslabijih odbrana u ligi. Kvota je bliska dvojci, tako da je možda ovo najmanji rizik. Ne sećam se kad je Junajted pobedio nekog 1:0 u zadnje vreme, tako da se nadam da se to neće desiti ni sada.



VBA - Čelsi                   GG (1.6-1.7 svuda)


VBA razbija ove sezone. Stiv Klark je dugo čekao da bude prvi trener neke ekipe i dočekao je. Dugogodišnji pomoćnik u Čelsiju se sudara sa svojim bivšim klubom u pravom trenutku za VBA koji je zaista u sjajnoj formi. Mislim da stil fudbala koji domaćin prikazuje na svom Hotornsu garantuje da ćemo videti nekoliko golova. Gera i Odemvingi su itetkako sposobni da daju gol Čelsiju a opet ne verujem da "plavci" mogu da ne postignu nijedan (jeste da Tores smeta ali su opet toliko dobri da i sa tim hendikepom Mata Zamlata može da omogući neki gol). U sredu ih očekuje bitan meč u Torinu tako da mislim da će ovde malo da puste gas i da omoguće 1:1, 2:1 ili sličan rezultat.



Valensija - Espanjol      1  (1.5 svuda)


Istina je da Valensija nije što je nekad bila ali Espanjol je baš baš slab. Silom prilika sam ih gledao za vikend i glatko su izgubili od jednako tužne Osasune sa 0-3. Valensija, bez obzira na obaveze u LŠ mora da drži ritam za četvrto mesto i upravo je forma kući ono što ih održava. 4-1-0 im je skor na magičnoj Mestalji i treba očekivati da će dodati i petu recku. Malaga i Betis su blizu na tabeli i treba ih stići.



Napoli - Milan             Domaćin daje 2 ili GG (oko 1.8 obe)


Milan je ove godine toliko tužan da ja nemam reči. Na svu muku i trenutak u kome imaju 4 boda iznad zone ispadanja idu na noge Napoliju koji je poznat kao surov domaćin koji slabašnim odbranama daje golove. Kavani se još nije raspucao kako zna ali uvek može da bljesne, Insinje će svakako bekovima kao što su Konstant i De Sciljio praviti dosta problema tako da ako je Fiorentina na San Siru dala 3 ne vidim zašto Napoli kući ne bi dao bar dva pogotka. Za hrabrije tu je i kec a alternativa je i GG jer El Šaravi vuče Milan napred i iako im se smeši poraz mislim da mogu da postignu bar počasni na Estadio San Paolu. Izaberite sami.



Uli Kisa - Bodo/Glimt      GG3+ (1.83) - Norway 2 Play off


Ovo se ne bih trudio da obrazlažem. Jednostavno u ovoj ligi uvek igram golove kada Bodo igra u gostima ili kada HamKam igra kući. Pošto je Bodo došao do plej ofa, mislim da ću ga ispoštovati. Vi ne morate, ali ko hoće nek pokuša na nekom širem tiketu.


Toliko od mene zasad. Dobitak ne garantujem, ali vredi pokušati. Ima tu još par favorita, tipa QPR-Southampton GG i Inter 1 ali ovih 6 su ipak nekako sigurniji. Zahvaljujem se kolegi manager-u koji mi je dao ideju za ovakav vid analize i upotpunjavanja bloga petkom pred vikend:). Srećno i nadam se da u nedelju uveče slavite!

Нема коментара:

Постави коментар